Súbete al árbol más alto

Enguany hem tingut el plaer de conèixer i descobrir a la Marta Doménech arran la lluita crítica contra la gestió de la Covid19. De fet, alguns dels seus articles han estat claus per a desintoxicar i desxifrar alguns aspectes importants d’aquesta estafa a escala mundial. Per exemple, destaquem “Societat hipnotitzada“.

Ara bé, la Marta té diferents vessants no menys interessants, com la de consultora de creixement personal, però no pas d’aquell tipus que s’han format només teòricament, sinó que ha hagut de passar per la pròpia cara fosca de la lluna. Així, acompanya havent aprés prèviament a sanar les seves ferides, tal i com fan en les medicines ancestrals.

En el seu propi creixement i despertar, aquesta filòloga hispànica també ha escrit llibres, com Súbete al árbol más alto” (2014) i enguany s’ha fet la tercera edició revisada (2022 Editorial El Ángel.es) . Aquesta obra respon a la necessitat de créixer, d’autoexplorar-se, de conèixer-se, a la fi d’ampliar la mirada i la perspectiva. Sobretot en aquests temps que reclamen una evolució de la humanitat cap a un rang superior de la existència.

Llegir i escoltar a la Marta estimula a mirar cap a dins, per tal de poder equilibrar el nostre interior amb l’exterior.