El teu amic inhala

Hem rebut del Departament de Salut un nou material adreçat als adolescents i joves que consumeixen inhalants. Pensem que és d’especial interès per a agents socials que treballen amb joves amb perfil de risc, per tal de reduïr els riscos i danys del consum.

L’eina, que s’emmarca dins el programa A Primera Línia, respon a una demanda explícita dels professionals que treballen directament amb aquest col·lectiu, i pretén facilitar la tasca preventiva apropant pautes de reducció de riscos amb el consum d’inhalants, potenciar els vincles amb els professionals, i conscienciar sobre les conseqüències positives del no consum.

El disseny de l’eina s’adequa a l’imaginari cultural d’aquest grup de nois, així com a les seves habilitats acadèmiques per tal que resulti entenedora i significant. És per això que l’opuscle està editat en àrab, concretament en dialecte darija, i hi figura tan sols la informació que hem considerat primordial.

Aquells centres i recursos que necessiteu el material editat en àrab, el podeu demanar aquí, dins l’àmbit d’oci.

Des de la Subdirecció General de Drogodependències agraeixen als professionals que treballen directament amb aquests joves la seva col·laboració aportant coneixements i facilitant entrevistes amb algun d’aquests nois. Especialment al CCSSBcn, al C A Gaudí, al CRAE Casa Milà i C A Maspins.

El material en diverses llengües:

Català:

el_teu_amic_inhala_cat

Castellà:

el_teu_amic_inhala_castella

Àrab:

el_teu_amic_inhala_arab