Are you lost in the world like me?

En aquest vídeo es transmet la part malaltissa de la utilització de la tecnologia: l’addicció al mòbil. Richard Melvill Hall, conegut pel seu nom artístic de Moby, és un cantant-compositor, músic, DJ i fotògraf. Conegut per la seva música electrònica , el veganisme i el suport dels drets dels animals .

En el seu nou disc These systems are Failing tenim l’educativa i preventiva cançó Are you lost in the world like me? que pot ser útil per a treballar amb joves i adults. Es tracta d’una peça que ajuda, d’una forma molt dinàmica, artística i directe, a prendre consciència d’una espècie de deliri col·lectiu entorn a les pantalles.

Esperem que us sigui útil.

Recordem que ja havíem fet una entrada sobre una guia per pares i mares sobre com abordar el tema de les noves tecnologies.