Sobredosi

Recentment, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha estat enviant el recordatori de que el dia 31 d’agost és el dia internacional de la sobredosi. La sobredosi és una de les preocupacions sanitàries en el tema del consum de drogues. Les més recurrents són d’alcohol i fàrmacs entre les legals i la cocaïna i heroïna entre les il·legals.

Un dels motius més comuns en la sobredosi de drogues il·legals és quan es consumeix havent perdut la tolerància per un tractament. Aleshores la persona consumidora de drogues pren les mateixes quantitats que quan estava consumint, sobrepassant la baixa la tolerància que tenia.

Us presentem dos pòsters que expliquen què fer en una sobredosi d’heroïna i cocaïna. També us enllacem cap a el Canal Drogues filtrant els recursos que tracten la sobredosi.