Guia per a pares i mares sobre Internet i noves tecnologies

El govern basc ha tret una guia per a pares i mares de menors a on es planteja el tema d’Internet, Xarxes Socials i les oportunitats i riscos que genera: Internet y nuevas tecnologías ¿Hablamos en Familia?

Es tracta d’un document de 50 pàgines en les que mitjançant algunes explicacions i la resposta a algunes preguntes es convida a parlar-ho en família. El tractament del contingut és en positiu, és a dir, fugint d’alarmismes i convidant a gaudir tant d’Internet, com del diàleg i del contingut exposat.

És clar que estem davant d’una generació de joves que han nascut a l’era d’Internet i d’una tecnologia on es connecta permanentment a ella. Assolir algunes indicacions d’ús més saludables i evitar certs riscos innecessaris pot ajudar a una millor experiència de la Xarxa. Per exemple qui no s’ha preguntat si el temps que es passen davant d’un videojoc és massa? O si pot estar sent víctima d’assetjament per part d’altres persones? O inclòs algunes preguntes que no es solen fer, com ara si és el meu fill/a qui assetja a algú…

La guia és recomanable per a pares i mares, però també per a agents socials i educatius que treballen amb joves.

Esperem que us sigui interessant. Guia Internet i Noves tecnologies.

2 pensaments a “Guia per a pares i mares sobre Internet i noves tecnologies”

Els comentaris estan tancats.