Test CAST sobre cannabis

La Resclosa d’Arbúcies enceta un nou apartat preventiu i de recolzament pels agents socials: els tests.  Es tracta d’uns recursos que, sense prendre’ls com una veritat absoluta, donen pistes de per on van els aspectes analitzats.

En aquesta ocasió s’ha inclòs el test CAST (Cannabis Abuse Screening Test), el qual ajuda a discriminar amb 4 preguntes ràpides si una persona pot estar fent un ús abusiu del cannabis.

Com tots els tests, s’ha de valorar que es tracta d’una aproximació a la realitat i que per a acabar de definir la situació, s’haurien d’analitzar altres aspectes diferencials, com el context i qüestions de personalitat, però en definitiva pot ser un eina vàlida per a intuir la direcció del consum.

Aquí podeu connectar amb el test CAST.

Un pensament a “Test CAST sobre cannabis”

Els comentaris estan tancats.